duminică, 22 martie 2015

Cred în iubirea aia adevărată deși mi-am luat-o peste suflet de câteva ori,iubirea exista asa cum exista Dumnezeu!!!!!!!!

Primăvara astronomica a venit azi pe 22 Martie prima zi dupa echinoctiu,fiind  primăvară, renasterea, reinviere,am hotarat sa fie ultimul articol pe acest blog,rolul lui a fost de a împartasi povestea de iubire dintre Eu-Derbedeu si Doamna sufletului-meu (poate vb unui prieten sa faci un film ca e misto-povestea/titlul blogu-lui,asta am in cap,intr-o zi prin Cismigiu intalnind-o pe Diana Dumitrescu-actrita-regizor,i-am spus de ideea/ povestea mea a ramas placut surprinsă,cine stie ,mai vedem,muzica filmului - https://www.youtube.com/watch?v=CGY3249jpsI sau  https://www.youtube.com/watch?v=eMmtnk3KMoE si pt final https://www.youtube.com/watch?v=dlNXUTkBg2M ) , au mai fost anumite trairi scrise,experiente de viata,opinii,bucati din mine,am scris cea ce am simtit cu inima, în cea ce CRED,iara de nu traiesti pt cea/în ce crezi,pt ce mai traiesti Omule???? cât despre poveste :
 “Un barbat a strabatut toata lumea, in lung si-n lat, vreme de 70 de ani, in cautarea femeii perfecte. Cand a implinit 71 de ani, cineva la intrebat: “Toti anii astia ai strabatut toata lumea-n lung si lat ca sa gasesti femeia perfecta si nu ai putut sa gasesti nici macar una?”  Cu tristete-n ochi,in suflet si in glas, batranul i-a raspuns: “Ba da,o data am gasit-o. Intr-o zi, candva de mult, am dat peste femeia perfecta..” “Si ce s-a’ntamplat? De ce nu te’ai casatorit cu ea?” “Pentru ca si ea cauta barbatul perfect.”
 Pt cei care..........!!!!!!!
http://stirile.rol.ro/despre-iubire-si-suflete-pereche-950138.html
http://www.catchy.ro/cand-e-sa-fie-nu-trece-cu-nimic/54401





 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu