vineri, 18 iulie 2014



Cap 4.
Precum spunea El-Derbedeul plecase cu diferite treburi prin lume pt cat timp nici El nu stia ,vb la tel zilnic cateva ore isi scriau mailu-ri pline de pasiune si foc.

De fiecare data cand le citesc si recitesc ma gandesc la curatenia sufleteasca a celor doi ,EL-Derbedeul mai timd,IA-hotarata,curajoasa cum foarte bine a spus-o; Garabet Ibraileanu
"Fără îndoială că femeia are o fineţe intelectuală prin care ea întrece pe bărbat. Un bărbat niciodată n-are să ghicească cu atâta siguranţă şi repeziciune, într-un moment dat, ceea ce se petrece în sufletul altui om, mai ales în sufletul femeii. E greu s-ascunzi ceea ce simţi şi ce gândeşti în faţa unei femei, mai ales atunci când ea e interesată în cauză. Un bărbat, din acest punct de vedere, e dezarmat. Parcă ar fi de sticlă. Pe când femeia, pentru el rămâne veşnic o enigmă - de aici reputaţia femeii de mister indescifrabil."

Atentie sunt doi oameni frumosi,EL-Derbedeul poate avea orice femei,IA poate avea orice barbat ,fara modestie o spun ,dar sau ales,sau gasit,voiau amandoi acelasi TEL,nu-I mai interesa nimeni si nimic aveau lumea lor .

Fidelitatea faţă de un singur om, indiferent de crizele şi încercările pe care le traverseaza împreună, este cea mai sinceră şi autentică declaraţie de dragoste. Trece proba timpului şi dă măsura maturităţii vieţii de cuplu. Apoi, unicitatea relaţiei de iubire între bărbat şi femeie exclude “experimentele”. Slăbiciunile şi scăpările nu pot fi permanentizate. Cu atât mai puţin prezentate drept alternative.

Pt azi ajunge ,ma frig si degetele,merg pe malul marii sa mai vb .

Si maine e o noua zi prieteni……………………………………….

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu