miercuri, 16 iulie 2014

Cap 3.

Si azi asa maine asa timpul a trecut se mai vedeau mai rar pt ca El-Derbedeul avea o teama de IA si evita intalnirile o perioada ,intr-o zi veni si-o cauta era plecata sa manace atunci si-a impus sa nu-o mai caute pt ca nu are rost.

E femeie maritata asa cum am zis si mai sus ,El-Derbedeul se mai fripsese cu asa ceva voia sa se protejeze ,o perioada nu a mai trecut ,apoi in toamna sa mutat de unde statea mai in centru a mai rezolvat din probleme ,viata mergea inainte.

Prietenii voiau sa-l insoare sa isi gasesca un rost,El nu si nu ca nu-i trebuie sa-si vada fiecare de treaba lui.

Intr-o zi a intrat din nou cred ca era prin toamna ploua afara,IA statea la un pahar de vb cu un amic ,a intrat salutat si apoi a plecat,un pic invidious ar fi dorit sa fie singura.

Cea ce este mai interesant e ca nu ii retinea numele nici sa-l pici cu ceara ,la o noua discutie o intreaba daca nu are si alt nume,IA ii raspunde ca da sigur ca are si-l spune zambind(daca ar fi stiut atunci El-Derbedeul ca nu-l va putea uita niciodata in aceasta viata sau alta) si uite asa incep discutii interminabile pe diferite teme,banaltati si tot felul de aberatii folositoare sau nu , cred ca tuturor se intampla .

Timpul trecea EI isi continuau intalnirile lor saptamanale cu discutii firesti la o cana de ceai ,El-Derbedeul se lasa de baut cafea si incepe sa bea numai ceai de atunci pana-n ziua de azi .

A venit Craciunul sau vazut si-au urat sarbatori fericite si fiecare si-a vazut de drumul lui pt acel sfarsit de an .

Au trecut sarbatorile El-Derbedeul se lecuise de trecut si vedea inceputul de an cu optimism,i-a iertat pe toti cei care-l ranise sau ii facuse rau, gata incepea un AN NOU.

Sau intalnit din nou si-au urat un nou AN fericit(asa avea sa fie) au comentat cum au petrecut sarbatorile ce-au facut banalitati ,mai veneau pe la IA prieteni/prietene dar se vedea o stanjeneala din partea lor voiau sa fie doar ei doi .
Intr-o seara o saruta stangaci pe obraz-gura,sa produs ceva atunci ce nu poate fi explicat nici azi ,mai discuta de una alta,apoi El-Derbedeul ii spune ca tel lui este public ca daca vrea oricine il poate gasi si pleaca nu inainte de-a saruta-o cu mare foc .

Si pleaca acasa cu un taxi ,IA ii trimite un mesaj de noapte buna ,El-Derbedeul suna nestind cine e ,IA era putin ocupata,il suna apoi vb isi ureaza unul altuia noapte buna .

Si asa a inceput povestea lor.

Au inceput sa se vada mai des apoi intr-o zi o cauta ,era ocupata cu o delegatie externa,El-Derbedeul trebuia sa plece afara pt o perioada ,ar fi vrut sa-o stranga brata sa-i ia fraga buzelor cu El,dar nu sa putut era timpul scurt .

A plecat El-Derbedeul cu diferite treburi in lume ,dar vb la tel de cateva ori pe zi ,nu puteau sta fara sa se auda,cea ce se intampla si azi chiar daca nu mai vb la tel .

Dragostea adevarata nu are nevoie de telefon pt ca inimile lor vorbesc  si azi pana la sfarsitul lumii.

De-abia plecasesi. Te-am rugat să pleci.
Te urmăream de-a lungul molatecii poteci,
Pân-ai pierit, la capăt, prin trifoi.
Nu te-ai uitat o dată înapoi!

Ti-as fi făcut un semn, după plecare,
Dar ce-i un semn din umbră-n depărtare?

Voiam să pleci, voiam si să rămâi.
Ai ascultat de gândul ce-l dintâi.
Nu te oprise gândul fără glas.
De ce-ai plecat? De ce-ai mai fi rămas?

Si maine e o noua zi prieteni……………………

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu