marți, 15 iulie 2014

Cap 1.



Sa incepem cu inceputul, El-Derbedeul,infumurat,cu nasul pe sus,aerian,visator,flirt cu toate femeile,in aparenta neserios pt lumea aceasta si cu o gramada de probleme .De unde era El ,de peste tot si de nicaieri si aterizase in orasul B,cu tot felul de afaceri ortodoxe mai mult sau mai putin,de capitalism nene,te adaptezi.
IA-Distinsa-Doamna e o alta poveste total opusul Lui,familie,copil,job,seriozitate,cu o buna crestere,cinste parintilor ei,intr-un cuvant cu picioarele bine infipte in pamant,stia ce vrea de-la viata.Poate a avut ghinion in casnicie ,se mai intampla .Ma feresc judec,ca am patit-o.
Totul porneste de-la o cana ,EL cauta o cana pe o strada principal din orasul B,era pt Muza lui de-la acea vreme  era disperat sa-i gasesca, a intalnit-o pe IA au inceput o conversatie nevinovata,banala , nu a gasit ce cauta si-a vazut de drum  mai departe cu viata lui .
A trecut timpul Muza a disparut din viata lui asa cum a aparut,intr-o zi de primavara a intrat intr-o pravalie sa caute ce???? Nici El nu stia poate doar sa piarda vremea sau reintalnit,IA mutase pravalia dintr-un loc in alt loc acolo sau regasit.Intrand El in pravalie uitanduse dupa tot sau nimic(suferea era ranit din dragostea-Muzei) la un moment dat o voce intreaba:
-Ati gasit cana Domnul??
El ramane uimit nu stia,nu mai tinea minte de unde si ce cana,de unde il cunostea totusi trecuse ceva timp de cand cauta acea cana. Ii raspunde mormaind ca nu a gasit,nu mai era necesar se terminase totul .Muza disparuse.
El-Derbedeul nu avea chef de discutie pe nici o tema era posac rau .
Un prieten la un moment dat il invita la biserica,merge regulat sa-si gasesca linistea sufletesca ,si de fiecare data cand trecea pe-la biserica trecea pe la IA sa o vada sa mai discute banalitati ,fara nici un gand cat despre o noua relatie ,mai ales ca IA era maritata, NU in nici un caz ,se mai fripsese El in trecut cu asa ceva si fugea ca dracu de tamaie .Dar una vrei Tu baiete si alta se intampla.Azi ma intreb cine ma vindecat biserica sau IA,pt cine veneam,DA,VENEAM PT TINE .
Mai continuam si maine prieteni .
 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu